Objava prostega delovnega mesta »strokovni sodelavec« za potrebe nadomeščanja začasno odsotnega delavca

  • sreda, 10 aprila, 2024

Če ste samoiniciativni, komunikativni in imate sposobnost timskega dela, vas vabimo, da se pridružite ekipi Zavoda Savinja, vodilnega partnerja LAS Zgornje Savinjske in Šaleške doline.

Vašo prijavo z motivacijskih pismom, kratkim življenjepisom in dokazilom o zaključeni izobrazbi, pošljite po elektronski pošti info@zavod-savinja.si, najkasneje do vključno 15. 4. 2024. Nato vas bomo v kratkem kontaktirali in se dogovorili za razgovor. O morebitni izbiri boste pisno obveščeni najpozneje v roku 14 dni po opravljeni izbiri. Nepravočasne in nepopolne vloge se ne bodo upoštevale v postopku izbire.

Kaj pričakujemo od kandidatov?

  • Najmanj VI. ali VII. stopnja izobrazbe
  • Pogovorno in pisno obvladovanje angleškega jezika
  • Dobro poznavanje programov Microsoft Office (Word, Excel, Power point), družabnih omrežij in spleta
  • Lastni prevoz in osebna urejenost
  • Sprejemanje odgovornosti za zaupane naloge
  • Željo po osvajanju novih znanj, izkušenj in projektov
  • Poznavanje standarda projektnega dela, projektnega vodenja
  • Željeno je poznavanje področja projektnega dela na področju Strategije lokalnega razvoja LAS Zgornje Savinjske in Šaleške doline: LEADER / CLLD pristop, koordinacija lokalnih partnerstev, mreženja za potrebe izvajanja projektov, vodenje in koordinacija projektov, podpora pri izdelavi projektnih idej, pripravi vlog, investicijske dokumentacije, opravljanje administrativno – tehničnih zadev, spremljanje razpisov in informacij o programih EU in RS….

Kakšno delo lahko pričakujete?

Delo zahteva administrativno – tehnično spremljanje projektov ter prilagajanje spremembam, novostih na področju dela, je dinamično in samoiniciativno. Od kandidatov se pričakuje poznavanje uporabe različnih komunikacijskih kanalov ter uporabo informacijskih splošnih orodij za pripravo dokumentov, podatkov in analiz, sposobnost vključevanja v različne strokovne in projektne skupine. V delovni proces je vključeno dobro aktivno sodelovanje s posredniškimi organi  in organi upravljanja na področju pristopa LEADER/CLLD.

Dodatne informacije?

Dodatne informacije lahko dobite na sedežu Zavoda Savinja, Foršt 51, 3333 Ljubno ob Savinji, od ponedeljka do petka med 8.00 in 12.00 uro, po elektronski pošti info@zavod-savinja.si ali po telefonu 03/838 10 78.