Vabilo na kulinarično delavnico – priprava mesa in jedi iz drobnice

  • petek, 12 julija, 2019

LAS Zgornje Savinjske in Šaleške doline v sodelovanju z Ovčjerejskim društvom Raduha vabi na Kulinarično delavnico – priprava mesa in jedi iz drobnice, ki bo na Turistični kmetiji Loger v Savini, v soboto, dne 27. 7. 2019, s pričetkom ob 13.00 uri.

Delavnico bo vodil Jože Zalar mag. turiz., predavatelj Višje strokovne šole za gostinstvo, velnes in turizem Bled. Glavna tema delavnice bo razsek in konfekcioniranje mesa drobnice ter kulinarična priprava izdelkov. Po kulinarični pripravi, ki bo trajala predvidoma do 17. ure, bo družabno srečanje rejcev drobnice.

Za več informacij se lahko obrnete na člane društva Raduha ali na vodilnega partnerja LAS Zgornje Savinjske in Šaleške doline, na Zavod Savinja, tel.: 03/838 10 78 ali e-pošta info@zavod-savinja.si.

Vabilo na kulinarično delavnico

Kulinarična delavnica je del aktivnosti projekta sodelovanja med LAS-i z naslovom Novi izzivi slovenske drobnice in je sofinancirana iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Del sredstev za izvedbo zagotavlja Ovčjerejsko društvo Raduha. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014 – 2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.