Nadgradnja adrenalinskega družinskega izziva

  • ponedeljek, 20 februarja, 2023

Naslov operacije: Nadgradnja adrenalinskega družinskega izziva

Akronim: NADI

Prijavitelj operacije: Kamp Menina d.o.o.

Partnerji operacije: Gostilna KACA, Katja Cafuta s.p.; Janik, Bojan Napotnik s.p.

Obdobje izvajanja: 1.1.2019 – 30.9.2019

Vrednost operacije: 62.698,91 € z DDV

Celotna vrednost: 52.891,33 € brez DDV

Sredstva EKSRP: 10.606,11 €

Lastna sredstva: 52.092,80 €

Opis:

Slovenija vsako leto s svojimi naravnimi dobrinami pritegne vedno več turistov. Izredno močna naravna danost je Zgornja Savinjska dolina. V dolini bodo prijavitelj in partnerji uvedli nadgradnjo programa imenovanega Adrenalinski družinski izziv, ki bo pritegnil več slovenskih turistov, še posebej več aktivno naravnanih družin. Poudarek izziva bo na povezovanju družin z različnimi športnimi panogami.

Namen operacije je s prihajajočimi leti razviti program, ki bo ob tempu službe, šole in obveznosti družino ob doživljanju aktivnosti še bolj povezal. Adrenalinski izziv želijo razviti do te mere, da bo postal tradicija. Adrenalinski izziv bo potekal vsako leto ob primernem vremenu, en vikend, konec junija ali v začetku julija.

Pri organizaciji adrenalinskega družinskega izziva se bodo povezali s ponudniki nastanitvenih zmogljivosti, športa in turistične animacije v dolini. Program bo potekal celostno, z vključenimi nočitvami v mobilnih hiškah, vso hrano in dodatno animacijo za odrasle in otroke.

Namen je v prihodnosti povabiti čim večje število družin, ki se bodo na območje zaradi pozitivne izkušnje tudi vrnile. Z NADI se bo povečala zasedenost namestitvenih zmogljivosti v času nizke sezone v celotni regiji in razširila prepoznavnost doline, kot športne destinacije, ki je primerna za družine.

Več informacij o operaciji na spletni strani TUKAJ: