LAS Zgornje Savinjske in Šaleške doline v Ljubljani

  • sreda, 12 oktobra, 2016

V soboto, 1.10.2016 se je LAS Zgornje Savinjske in Šaleške doline udeležil dogodka Predstavitev slovenskih LAS v Ljubljani – sladke dobrote slovenskih regij, ki je bil hkrati uvod v začetek medenega tedna. LAS ZSŠD se je predstavljal preko vodilnega partnerja Zavoda Savinja in Centra Rinke. Stojnica je ponujala ajdnek in grušave žlinkrofe, kar je privabilo lepo število obiskovalcev, veliko tudi tujcev, ki so poleg pokušine naše kulinarike bili tudi povabljeni na območje obeh dolin, da tukaj preživijo več časa in pokusijo še ostale dobrote, ki jih območje Zgornje Savinjske in Šaleške doline ponuja.

Ob tej priložnosti smo iskali nove partnerje za potencialne operacije LAS, obenem smo predstavili tudi SLR Zgornje Savinjske in Šaleške doline. Naše cilje smo želeli predstaviti širši javnosti, obenem pa pokazati lokalno območje ne samo slovenskim ampak tudi tujim gostom.

Obenem želimo ponovno pozvati lokalno okolje k pripravi potencialnih operacij za sofinanciranje. Pomoč pri tem vam nudi tudi vodilni partner LAS, Zavod Savinja. Na voljo so vam vsak delovni dan med 7.00 in 15.00 uro.