Priprava nove razvojne strategije 2014 – 2020

[image target=”_self” action=”none” image_action_link=”http://” fancybox_group=”” show_border=”1″ align=”right” width=”200″ height=”200″ image_alt=”” link_title=”” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”20″]https://www.savinja.si/wp-content/uploads/2014/04/razvoj-strategije-1.jpg[/image]Zaostrene gospodarske in socialne razmere se močno odražajo tudi na podeželju. Za ohranjanje vitalnega podeželja je potrebno spodbujati gospodarske dejavnosti, ki bodo prispevale k aktivaciji in razvoju endogenih potencialov lokalnega okolja in s tem prispevale k povečanju dodane vrednosti, ohranjanju obstoječih oz. ustvarjanju novih (zelenih) delovnih mest na podeželju, med drugim tudi s pomočjo samozaposlovanja in aktiviranja človeškega kapitala v obliki usposobljenih in ustvarjalnih mladih prebivalcev območja.

V letošnjem letu začnemo s pripravo nove strategije, znotraj katere si bomo postavili razvojne cilje za dosego pospešenega lokalnega razvoja območja.

Če imate projektni predlog, ki bi ga želeli v novem programskem obdobju izvesti, potem nam to sporočite preko spodnjega obrazca. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

[toggle title=”Odpri obrazec”][contact-form-7 id=”649″ title=”Kontaktni obrazec – Razvojna strategija”][/toggle]