Center za samostojno učenje Nazarje

Je učni prostor, kjer lahko preživite zanimive ure pri bogatitvi svojega znanja. Namenjen je vsem, ki želite pridobiti nova ali izpopolniti obstoječa znanja z različnih področij. Opremljen je z vso potrebno multimedijsko tehnologijo, ki vam omogoča zanimivo in brezplačno samostojno učenje.

Ponujamo vam multimedijske programe za samostojno učenje in utrjevanje tujih jezikov, različne priročnike in slovarje ter strokovno literaturo, programe za utrjevanje fizike in matematike, program desetprstnega slepega tipkanja, samostojno učenje Worda in drugih računalniških programov, program »Kam in kako«, s katerim lahko odkrivate svoje poklicne interese ter še mnogo drugih.

V našem Centru organiziramo različne tečaje (računalništvo, tuji jeziki), predavanja (o zeliščih, zdravem načinu življenja, …), delavnice (izdelava nakita, slikanje na steklo, kuharske, čudoviti svet pogrinjkov, …). Izvajamo jih v vseh občinah Zgornje Savinjske doline.

V Centru je možno brezplačno končati Osnovno šolo, za katero ponujamo učno pomoč naših mentoric, ki se z vami učijo in skupaj predelajo vse potrebno gradivo.

Možna pa je brezplačna vključitev tudi v različne projekte (LAS projekti, Teden vseživljenjskega učenja, Simbioza), ki jih izvajamo na področju Zgornje Savinjske doline.

Več informacij:
Center za samostojno učenje Nazarje
Vesna Elsner
Zadrečka cesta 35, Nazarje
Tel.: 070 978 505
El. pošta: csunazarje@lu-velenje.si
www.lu-velenje.si