Beli zajec šport / White rabbit outdoor

[image target=”_self” action=”none” image_action_link=”http://” fancybox_group=”” show_border=”1″ align=”right” width=”250″ height=”” image_alt=”Beli zajec” link_title=”” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”10″]https://www.savinja.si/wp-content/uploads/2012/11/beli-zajec-logo.jpg[/image]je športna blagovna znamka v lasti podjetnika JANIK, BOJAN NAPOTNIK s.p. ki je zaščitena in predstavlja več dejavnosti, kot so: šola smučanja, izposoja športne opreme, športna trgovina (kolesarSki center Beli zajec), športne avanture, oddajanje apartmajev, organizacija športnih prireditev, izvajanje teambuildingov itd.

Podjetje ima od 2 – 15 zaposlenih. Večinoma gre za sezonske delavce, ki so v večini študenje. Dejavnosti, ki jih objavljamo v rubrikah na tej spletni strani izvajamo v vseh letnih časih. Še posebej smo ponosni na katalog AKTIVNO ADRENALINSKO ZABAVNO, ki smo ga skupaj s partnerji izdali v tem letu. V njem smo zajeli vse aktivne programe, ki se izvajajo na področju Savinjske doline.

Kontakte o društvu in podjetju pa najdete na www.belizajec.si.

Ponujamo vam tudi nastanitev v naših apartmajih, na lepi lokaciji pod mozirsko planino, le streljaj od spodnje postaje nihalke Žekovec, ki vas lahko v pičlih osmih minutah popelje na Golte, na nadmorsko višino 1400 metrov. Več informacij pa na www.apartma-kristina.si.